Min första morsdag

Tänk att det blev så ändå att jag fick fira morsdag, min egen morsdag alltså och inte bara min mors dag, om ni hajar skillnaden? För fira mamma har jag ju gjort hela livet, men i år fick jag också för första gången fira att jag är mamma. Mamma till den här lilla 8-kilosklumpen som rymmer så mycket bus, glädje och humör. Hon som är bestämd, modig och kärleksfull. Som är glad för det mesta men också riktigt arg ibland. Hon som blir 9 månader på söndag. Vart tar tiden vägen?

Ps. Det är alltså inte mina morsdagspresenter ni ser i bakgrunden på bilderna, som vi håller på att öppna, utan det är Stinas doppresenter. Fast det hade varit kul att få så många paket förstås, men helst inte med pekböcker och småbestick kanske?! ? Ds.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.