Stigcykellycka

Äntligen! Jag vet egentligen inte varför jag inte tagit tag i det på riktigt, men nu j**larns blev det i varje fall av. Jag har cyklat stig. Och det var magiskt ?

Till vardags cyklar jag med Stina i kärran och då är en ju hänvisad till grusväg och asfalt, vare sig en vill eller inte. Suck. Jag har haft svårt att ta mig ut själv till skogs. Men idag gjorde jag som sagt slag i saken och unnade mig en och en halv timme stigmys. Att himlen öppnade sig med ett rejält regn- och åskoväder precis just då, det gjorde inget alls. Det blev lerigt och mera mtb på riktigt!

Nu vill jag mer, mer och mer! Barnvakta, någon? Jag och L vill ut och mumsa stig tillsammans också. Det var länge sedan.

(Visited 25 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Emma 6 juni, 2019 at 21:38

  Ni kan köra ner henne till oss i stugan så vaktar vi! ?

  Reply
  1. Sara Borg 7 juni, 2019 at 10:12

   ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *