Nu kan du beställa SHE RIDES klubbkläder

På söndag stänger vi shoppen hos VERGE för den här gången, så det finns fortfarande tid för dig som vill beställa klubbkläder från She Rides att göra det!

Du hittar shoppen här!

Alla får köpa såklart, en behöver inte vara betalande medlem i föreningen, och det finns kollektioner för både dam och herr.

Vi har denna gång en helt ny design i blått eller rosa, en uppdaterad, snyggare version av den efterfrågade djungelblomman samt såklart den här (se bilderna) ck-designen som är godkänd av scf för tävling. Jersey och bibs är i modellen TOR, som är så kallad aerofit vilket betyder tight. Jag har normalt storlek S men känner mig mest bekväm i M på dessa. Den svarta västen som också finns i shoppen passar till allt och är vad jag skulle säga normal i storlek. Detsamma gäller endurotröjan.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *