Höstpeppen!

Hej! Här är jag och fredagsfeelingen är total. Fredagar kommer lätt vara septembers bästa veckodag, vet du varför? Jo, då är jag lite ledig och lite på jobb. Jag får hänga med lillpinglan, hinner träna utan stress och sedan vara kreativ, produktiv och på hugget en stund – precis vad jag behöver för att må bra! Och vet du vad, jag är så ruskigt pepp på att berätta en massa saker för dig:

  • Som om när jag ÄNTLIGEN tog mig i kragen och ställde mig med cykel på en startlinje efter ett 2 år långt tävlingsuppehåll (och hur jäkla gött det var)!
  • Om sommarens bästa kompisträningspass
  • Hösten med SHE RIDES Östersund/Åre
  • Fjällcykling (och skidåkning om man vill det) med SHE RIDES i Idrefjällen i oktober
  • …och mycket mycket mer! Jag lovar att jag ska hänga här mycket mer nu framöver. Sommaren 2019 är ett avslutat kapitel (som jag kanske också ska säga något om?!) och nu tar jag nya tag med ALLT!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *