Ge sig själv en klapp på axeln

Jag tror generellt att vi är för hårda mot oss själva. Jag vet att jag är det, eller var. Min absolut största kritiker gällande det mesta.

Idag funkar jag annorlunda. Jag har fokus på det som är bra. På positivt och gott som jag gör och känner. Det betyder på intet sätt att jag ignorerar fel och brister, eller har slutat lära av mina misstag, men jag lägger majoriteten av min tid och tankekraft på det som är bra.

Den här hösten är jag GALET STOLT över att jag har styrketränat en gång varenda vecka i nu mer än 3 månaders tid. Från början på september till nu. HURRA FÖR MIG!

Jag är också riktigt nöjd över att jag numera gladeligen trampar en halvtimme inomhus efter Stina somnat flera gånger i veckan. Också grymt bra gjort av mig!

Vad har du gjort den här hösten som har gjort gott för dig och som du vill klappa dig själv på axeln för?

(Visited 28 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Nipe 16 december, 2019 at 12:52

  Jag har kommit upp på cykeln igen! 33 pass har jag fått till sen början september och jag är så himla nöjd. Klappar mig faktiskt just på axeln varje gång. Köpte dessutom en heldämpad nu på Black friday och jag är helt förälskad i den redan.

  Reply
  1. Sara Borg 9 februari, 2020 at 15:15

   GRYMT JU! ??

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *