Låt oss snacka en kortis om FÖRBUD

Jag har fått löpförbud. Hur, när, var och varför kan vi ta en annan gång men smaka nu lite på ordet FÖRBUD. Den uppmärksamme följaren i mina sociala kanaler har säkert förstått att jag knappt har sprungit sedan somras. Först trappade jag ner massor, sedan sprang jag inte alls i flera månader för att till sist försöka 2-3 gånger.

Så i onsdags kom ”domen” och så uttalades förbudet. Vad tror ni händer i min skalle då? Jo, jag är såklart mer löpsugen än någonsin! När solen tittar fram tänker jag ”å vilket underbart väder för en mysjogg”. När snöstormen viner utanför köksfönstret om kvällen, vad tror ni jag tänker då? ”Ååååå vilken härligt bad-ass väder för att springa fort!”. SUCK

Jag har alltid varit tveksam till det här med förbud och nu får jag återigen bekräftat varför. Sånt funkar dålig på mig så jag sysslar inte med det. Min skalle verkar konstruerad för att trotsa! Godisförbud och sådant har jag aldrig sysslat med. Jag har alltid trott mer på positiv förstärkning, att fokusera mer på att tillföra bra vanor så brukar ovanorna liksom ta allt mindre utrymme av sig själv. Som exempel, ökar jag mängden grönsaker minskar mitt sug efter chips och godis. Ökar jag mängden motion ökar mitt sug på riktigt bra lagad och näringsrik mat, och suget efter skräpmat minskar.

Nu är jag nyfiken. Funkar förbud för dig eller blir du som jag att skallen bara fokuserar på förbudet? ?

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *