Bloggstreak?!

Kvalitet före kvantitet är oftast min paroll, så löparstreaks och sånt har jag trots min förälskelse i löpning aldrig hoppat på. En löparstreak är alltså när man springer X antal dagar i rad, vanligen 30, 100 eller till och med 1000! Men jag är också så som person att jag behöver ett visst mått av rutiner och när jag halkar ur en rutin, oavsett om det handlar om träning eller något annat, så kan det vara bökigt att komma igång igen. Där har jag hamnat vad gäller bloggen. I perioder har jag aktivt prioriterat bort den då det varit för mycket av annat livet, men på senare tid handlar det mest att jag inte har vanan i mig.

Så hör här! Jag ska dra igång min första streak – en bloggstreak! Reglerna är enkla, ett inlägg om dagen utan något som helst krav på kvalitet (förlåt men nu handlar det om att komma igång här bara) och köra detta i 30 dagar med start här och nu!

Nån som hänger på?

(Visited 20 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Henrik 9 februari, 2020 at 14:08

  Jag är på. ?

  Reply
  1. Sara Borg 9 februari, 2020 at 15:21

   Du är ju alltid en fantastiskt flitig bloggare, jag är imponerad och inspirerad! ?

   Reply
 2. Helena Enqvist 9 februari, 2020 at 21:03

  Äntligen tillbaka Sara! Jag har saknat dina inlägg och en bloggstreak är perfekt! Sedan skriver du sällan eller aldrig inlägg som inte är av kvalite 🙂

  Reply
  1. Sara Borg 10 februari, 2020 at 13:12

   Tack ? Har bara sånt krångel med WordPress just nu att det vettefasikens om jag får ut nåt inlägg idag ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *