Vad har du för ursäkt?

Låt oss fortsätta på det här spåret med bloggen, eller mer det uteblivna bloggandet. Jag har såklart i vanlig ordning tusen ursäkter till varför det blivit så få inlägg under så lång tid och för att lista dem alla skulle jag få sitta här och skriva hela dagen, vilket helt enkelt inte går, så vi hoppar över det och tar endast EN! Det handlar om bilder. Min WordPress-app vägrar i princip konstant att ladda upp nya bilder så jag måste återanvända gamla. Det stör mig som f**n och dämpar drastiskt bloggsuget alltså ? (jag har såklart uppdaterat den och så men det hjälper inte).

Och om du tycker att det är taskigt att lillpinglan får vara med i ett inlägg med rubrik om ursäkter så håller jag med. Det beror enbart på ovan beskrivet problem, det var helt enkelt den enda nytagna bild jag lyckades få publicerad… ??

(Visited 16 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Karin 10 februari, 2020 at 16:58

    Jamen HON är väl den BÄSTA ursäkten❤️ av alla ursäkter.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *