5 grymma grejor

Hello! Jag tuffar på här med bloggstreaken som du märker och idag är det dags för en klassisk lista. Har du hängt här länge så känner du säkert till min förkärlek för sådana?! Idag har jag varit i Timrå, strax norr om Sundsvall och jobbat, men hann hem precis lagom för lite Stina-gos innan nattning. Sedan var det ytterst nära att jag glömde det här med bloggen, men… det tar sig! Här kommer den:

5 grymma grejor med den här dagen

 1. Mysig snack-lunch med min kollega Therese. Lite allvar, mycket skratt, lite jobb och lite privat. En skön mix som lämnar en bra känsla efteråt.
 2. Tio minuter på foamrollern för att ge min bröstrygg den kärlek den förtjänar efter nästan 40 mil bakom ratten idag.
 3. Stina-goset och buset när jag kom hem! Och hur hon somnade med sin lilla lilla hand runt mitt finger (hon somnar vanligen själv på sitt rum men idag stannade jag kvar medan hon slocknade pga megamysigt – mest för mamman kanske…?! ??)
 4. Ett bra planeringsmöte inför en utbildning som jag ska hålla om några veckor. Jag tror att det kan bli riktigt bra!
 5. Att det fortfarande är typ 2 timmar kvar tills jag ska gå och lägga mig så nu väntar soffmys med L!

Hur har din dag varit? ?

(Visited 20 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Helena Enqvist 11 februari, 2020 at 20:42

  Jag har fått lite cissisällskap så dagen blev riktigt bra! Det är långt mellan gångerna det händer nu men jag tar tillvara på stunderna, som att gymma i hop. 🙂

  Reply
  1. Sara Borg 12 februari, 2020 at 19:46

   Det är så coolt att vi är typ lika gamla du och jag, men du har en vuxen dotter och jag har en liten en! ?

   Reply
 2. Karin 11 februari, 2020 at 21:53

  Fantastiskt. Älskar listor.
  Min dag har varit mest bra!

  Reply
  1. Sara Borg 12 februari, 2020 at 19:47

   Härligt! ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *