Nu kommer vårvintern!

Jag jobbar 80% nu men har gjort lite väl många timmar de senaste veckorna så igår såg jag till att casha ut en ledig dag. Det var planeringsdag på Stinas avdelning på förskolan så istället för att hon skulle vara på någon av de andra så tänkte jag att det passade bra för oss båda med en dag hemma tillsammans ?

Och om vi säger såhär, vi hade rätt så tur med vädret! Klart, kallt, blå himmel och sol mer eller mindre hela dagen, vad säger du om det? Att jag dessutom hade bestämt mig för att 3 veckor i stillhet efter löpförbud, rehabstart och en riktigt segdragen förkylning fick räcka och hade en inplanerad cykeltur med Stina bak ikärran gjorde knappast dagen sämre. Om det inte vore för att den här rackarns WordPress fortfarande krånglar vad gäller bilder så hade du fått ett gäng här från vår tur i strålande sol, men nu får vi hålla tillgodo med den här som förvisso också är från igår men lite senare på dagen när vi passade på att vara ute lite till.

Nu kommer vårvintern och mitt förkylda jag jublar. Nu ska jag ta mig i kragen och se till att unna mig själv mera tid utomhus för mitt immunförsvar behöver det…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *