Ont i mammahjärtat

Lillpinglan är förkyld och det som började med lite snor i fredags har eskalerat med hosta, ibland så att det kommer upp slem och både sängkläder och pyjamas måste bytas mitt i natten, till vad som verkar vara en ögoninflammation. Det gör ont i mammahjärtat att inte kunna trolleri trollera och vips så är allting bra ☹️

Så sa pappa alltid till mig när jag var liten och sjuk, att om han hade kunnat skulle ha gjort mig frisk. Nu fattar jag hur han kände det, när det på riktigt värker i föräldrahjärtat och man önskar att man kunde byta plats med den där lilla lilla kroppen ❤️

(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.