Tips mot hosta på natten!

Precis i början när jag var krasslig så hade jag mycket hosta på natten. Det var inte så kul varken för mig eller resten av familjen som vaknade av mina hostattacker. Då skickade syrran mig ett tips som verkade ganska knasigt men som jag ändå bestämde mig för att testa, för vad hade jag att förlora, och det funkade! Sedan blev jag bättre i hostan och har helt förträngt det här (tyvärr) för nu har ju både Stina och jag hostat massor sedan i helgen. Stina så mycket att det kommer upp slem och vi måste bädda rent i sängen, ibland flera gånger varje natt. Har vi tur kommer det enbart på kudden och så behöver vi bara skifta just den, men som hon far runt ibland så kan det smetas både här och där… ?

Så i morse så sa L nåt som fick mig att tänka på det här tipset och nu kör vi det på Stinas rum i natt, så får vi se om det funkar på henne lika bra som det gjorde för mig. Hittills, peppar peppar ta i trä, så har jag bara hört henne nysa sedan vi lade henne för en timme sedan. Ingen hosta än.

Nu undrar du säkert vad det är för mystisk kur?! Låt oss hålla på det några sekunder till bara så ska jag först berätta att detta kommer från @ekotipset på instagram. Och såhär går det till!

DU BEHÖVER:

  • 1 st gul ekolök
  • Några dl kokhett vatten

GÖR SÅHÄR:

  1. Skala löken
  2. Skiva löken och lägg ut bitarna i botten på en djup tallrik eller i en ugnsform
  3. Häll kokhett vatten över löken, ett par cm vatten räcker
  4. Ställ tallriken/fatet bredvid sängen, så nära där du har huvudet som möjligt
  5. Sov och njut av en natt utan hosta!

…och viktigast av allt. Om du testar detta så får du mer än gärna höra av dig och berätta oavsett om det fungerade för dig eller inte! Jag tycker att det här är sjukt spännande ⭐️?⭐️

Bild: från när Stina var en liten ”bebbe” (nov-18)
(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.