6 mer eller mindre kul grejor från idag

Hellooooo! Alltså fatta, idag är det dag 12 på bloggstreaken och nu känns det som vanligt igen. En tredjedel och lite till av min utmaning är härmed avklarad och om jag ska vara ärlig trodde jag nog på förhand att jag vid det här laget skulle ha hoppat över nån dag eller två. Men inte då, klapp på axeln till mig själv för det. Älskade blogg alltså. Hur kunde jag glömma bort dig? Menhursomhelst, förutom att blogga har jag gjort en del annat mer och mindre kul…

  • Varit på en härlig och viktig föreläsning med Eline Eksvärd på temat mångfald och inkludering. Det blev en del fniss och hög igenkänning på både det ena och det andra.
  • Snackat affärsplan med sikte mot 2024 tillsamman med två av mina grymma kollegor ⭐️
  • Ätit en ganska trist (och dyr) sallad till lunch, det var i samband med föreläsningen så jag hade valt något annat om möjligheten funnits, och sedan en desto bättre rawfoodsnickers från Edenbos konditori.
  • Kramats med min lilla lilla lillpingla som fortfarande är lite tussig (och en gång i tiden var så liten som på den här bilden). Dagens absolut mysigaste stund var den med henne i soffan inne på hennes rum innan det var läggdags ❤️
  • Druckit mängder med kaffe idag men också hett ingefärsvatten nu ikväll
  • Producerat en nästintill ofattbart stor mängd med snor… ?

Hur har din dag varit?

(Visited 9 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.