HAR DU? OCH VEM? – listan

En lista knyckt med största kärlek från @stilkontot på instagram (som i sin tur lånat den från en blogg).

Har du?

Alkohol i kylen?

– Jag tror att mina närmaste skulle bli extremt förvånade om svaret på den här frågan var ja, och det är den inte heller. Jag dricker väldigt sällan alkohol, kanske några gånger per år. Fast nu är det nog snart 2,5 år sedan sist. Det brukar bli i så kallade representationssammanhang, alltså om jag är i väg med jobbet.

Något husdjur?

– Jag skulle gärna ha hund, men min sambo är tyvärr allergisk.

Puder på dig?

– Nej, jag har ingen makeup alls på mig, och använder bara ögonbrynspenna och mascara till vardags.

Några framtidsplaner?

– Alltid. Men det kan vi snacka om i ett eget inlägg nångång.

Gymkort?

– Jajemän! På STC. Innan jag drabbades av förskolebacillen from hell har jag gått regelbundet en gång i veckan sedan i höstas. Gymkortet har jag dock haft i typ 18 år eller så… från den tiden det hette Jocks.

Några MVG:n?

– Hmmm, jag är såpass gammal att jag hade sifferbetyg. I varje fall i högstadiet. I gymnasiet hade jag bokstäverna och absolut, nåt MVG fick jag nog in. Om jag inte minns fel i italienska (!). Kommer dock knappt ihåg ett ord mer än: ”Mi ciamo Sara. Come ti chiami?”

Något beroende?

– Oj, det borde vara en lätt fråga för jag är lite av en beroendepersonlighet, men det enda jag kommer på nu är typ kaffe och Stinas kramar.

Vem?

Avskyr du?

– Har svårt för sådana ord som avskyr och hatar, eller alltså jag brukar inte använda dem så ofta så jag kommer absolut inte på något svar här.

Längtar du mest efter?

– Mitt friska och starka jag. Är så ofattbart less på att vara förkyld och att ryggen krånglar.

Stör du dig på?

– Haha, om jag hade skrivit svaret på den här frågan igår kväll så hade jag för,odlingen angett min stackars sambo, på hans födelsedag och allt… men jag var så fruktansvärt trött och tussig och han var så fruktansvärt retlig. Idag har det gått över tack och lov. Jag är piggare och han retas inte så mycket ?❤️

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *