Fridayyyyyy

Fridayyyyy! Nu hörrni finns det så himla mycket härligt att både glädjas över och se fram emot, för nu har jag faktiskt bestämt att jag är på väg att bli frisk. Dessutom har jag tre dagar i rad kunnat promenera, kort och långsamt förvisso, men helt utan smärta. Och vet ni, det var länge länge länge sedan det hände. Det gör mig så satans lycklig! Att det varit solsken och värsta bästa finvädret dessutom, det gör inte saken sämre.

Men det stoppar inte där. Till veckan är det sportlov här i Jämtland och jag tänker unna mig några dagars ledighet i fjällen med familjen ?

Bilderna i inlägget är från förra årets sportlov i Storhogna. I år testar vi Björnrike.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.