Grattis Sara i efterskott!

Woop woop, vilken dag! Inte nog med att Stina fyller hela 1,5 år så har jag dessutom just idag äntligen gjort slag i saken och köpt en mycket efterlängtad dator. Jag har sedan många år tillbaka en liten nätt MacBook Air 11-tummare som jag har älskat, den första generationen som i princip inte har något internt minne alls. Det var min tredje mac, innan hade jag först den där klassiska vita macbooken (från 2006-2007 nångång) och efter det fick jag en superfin silvrig MacBook Pro av L i present. Men sedan så blev det alltså en air då jag ville ha något litet och lätt som enkelt kunde följa med i väskan på jobbresor, och L ärvde pro:n som också fortfarande lever, och airen har funkat finfint i många år. Nu är den dock lite för trött och jag som pysslar en del med filmklipp numera tycker att det är lite onödigt omständigt. Så summa summarum, idag firade jag min födelsedag ett par veckor i efterskott och gav mig själv en dator. Det blidde denna gång en MacBook Pro 13-tummare och jag sitter och knappar på den i detta nu. Vilken härlig känsla med ett alldeles nytt och rappt tangentbord alltså.

Med detta känns bloggandet förstås ännu mer inspirerande och idag gör jag dag 23 på bloggstreaken, vilket känns smått fantastiskt. Det trodde jag faktiskt inte om mig själv när jag drog igång den för drygt 3 veckor sedan. Jag kan vara bra på att starta upp grejor men är inte alltid lika bra på att ta dem i mål. Nu är jag ju förvisso inte framme vid dag 30 ännu och ska absolut inte ropa hej i det här läget, men lite stolt tänker jag ändå vara över mig själv redan nu.

Bild från BB när Stina var alldeles ny. Idag, just idag, fyller hon 1,5 år (18 mån)
(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.