En härlig känsla!

Vi har precis avslutat ett styrelsemöte i She Rides Cykelklubb och jag måste bara säga att det var en sådan himla skön känsla ikväll. Många härliga och bra idéer kring arbetet framåt och en sådan där positiv vibb där alla vill framåt, utveckla och göra bra saker. Vi har jobbat ihop snart ett år men av olika anledningar egentligen först nu börjat närma oss ett arbetssätt och ett klimat som vi trivs med – det här känns på riktigt så himla bra inför kommande år! <3

(Visited 2 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.