Sportlovet börjar nu!

Efter en otroligt hektisk dag så ska jag så smått börja varva ner och faktiskt ladda för några dagars ledighet i fjällen tillsammans med resten av familjen. Lite smolk i bägaren dock (heter det så förresten?) att jag fortfarande både är förkyld, om än mycket bättre, och kass i ryggen. Jag var till sjukgymnasten idag på uppföljning och hon kommer remittera mig till läkare och eventuellt magnetröntgen. Men men, vi kan ta mer om det där en annan dag, för jag tänker minsann testa att smyga fram lite försiktigt på längdskidorna, och ja, jag fick godkänt på det också, så nu rackarns är det sportlov för hela slanten!

(Visited 6 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.