Vi hade i alla fall tur med vädret

Snön har vräkt ner i Jämtland hela veckan. Och då menar jag på riktigt vräkt. Men så idag, värsta blåkupan och strålande sol. Just idag när jag hade tagit lite sportlovsledigt och fått tillåtelse av min fysioterapeut att testa lite längdskidor på fjället. Jag sa gå på skidor, och tänkte klassiskt. Hon sa skejt. Jag hade fel. Hon hade rätt. Tur att jag tog med skejtskidorna. Jag gjorde det för att de funkar till allt. Mina klassiska är skins och de går verkligen inte att skejta med.

Jag skrev lite med Helena på messenger på förmiddagen för att höra mig för om Björnrikes längdspår som jag själv aldrig har åkt i, men Storhognas fina Högfjällsrundan lockade och så fick det bli. Så snart jag testade klassiskt så kände jag direkt att kroppen sade ifrån. Det går bara inte att föra vänster ben rakt bakåt. Det retar nerven ner i benet och det gör skitont. Men skejt vet ni, då åker benen bara ut åt sidorna och det kändes faktiskt inte alls. Så jag åkte där på fjället och njöt. Sakta så sakta efter 1,5 månad med förkylning, men med desto större njutning. Efteråt haltade jag och hade rätt ont men med lite rörlighet och rehabövningar i stugan på eftermiddagen så är jag faktiskt helt smärtfri just nu – HURRA!!!!

Nu håller jag tummarna för att det känns bra i morgon också för då ska jag unna mig en ny tur. Då blir det till att testa Björnrike. Nu känns det som att livet håller på att återvända.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.