Bloggstreak dag 30

Och där satt den! Jag höll ut 30 dagar i rad. Grattis till mig och till den återuppväckta bloggen.

Vi har under dessa dagar gått från strul med blogg-appen och problem med att ladda upp nya foton, via min födelsedag till världens segaste förkylning. (L var på jobbet idag för första gången på 3 veckor (!) – först hemma med en sjuk lillpingla och sedan riktigt risig själv). Vi har firat alla hjärtans dag och Lars 40-årsdag. Just den dagen var vi i och för sig jättesjuka så det blev inget vidare firande, men ändå.

Det blev några listor också, mest gillade jag HAR DU? och VEM?-listan. Och massor av rant om min kraschade rygg och rehaben. Och ännu mera om förkylningen – fy fabian så mycket negativitet som får plats på en månad. Jag blir faktiskt på riktigt trött på mig själv och allt detta gnäll, men så har det också varit en sjukt jobbig månad på många sätt.

Men sedan började det så sakta vända och jag såg lite lite ljus i tunneln, ungefär samtidigt som vårsolen tittade fram. Äntligen små tecken på att både förkylning och ryggen var på väg i rätt riktning. Ett steg fram och två tillbaka ibland, men ändå mest uppåt. Och det firades med en ny dator på dag 23. Och så sist men inte minst så blev det sportlov!

Jag gick i MÅL! ?

(Visited 8 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Tobbe 9 mars, 2020 at 21:34

  Grattis! Håll i nån gång ibland nu 🙂 kul att följa

  Reply
  1. Sara Borg 10 mars, 2020 at 14:46

   Jag ska försöka skärpa mig! ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *