Jag vill ha mera fjäll i mitt liv

Efter att ha spenderat några härliga dagar i Vemdalsfjällen i slutet på förra veckan, denna gång i skidområdet Björnrike, så är suget efter en egen fast punkt i närheten riktigt stort. L och jag har genom åren pratat om att köpa ett ställe men hittills alltid landat i att det går lika bra att hyra och att vi då kan testa olika fjäll från gång till gång.

Nu, av flera olika anledningar, är jag störtsugen på att köpa! En stor anledning är mängden packning som krävs när det inte bara är vi två, utan också en Stina. Det är inte lika easy-does-it som förut att dra iväg. Ska man åka över en helg ska det ju helst inte behöva ta flera timmar bara att packa sig i väg, och heller inte ligga alltför långt bort.

Ge mig era bästa stugtips nu! Krav att det går att åka längdskidor i princip direkt från dörren, jag vill inte behöva ta bilen eller släpa barn, packning och utrustning längre än några hundra meter. Om det finns pister och lift nära så är det också bra, men det är inte överst på önskelistan ?

(Visited 8 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.