Torsdagslistan

Alla gamla följare av bloggen vet hur mycket jag älskar listor, alltså på riktigt ÄLSKAR! Jag hittar dem hos andra, gör ibland om lite eller så lånar jag dem rakt av. Den här kom från Margaux och den hette tydligen (passande nog med tanke på veckodag just idag) torsdagslistan! Jag bloggade den i mars förra året och kör den igen, även om många saker är still the same…

Vad köpte du senast?

Lunch på Elvebäcks konditori rakt över gatan från mitt kontor sett (hurra äntligen något vettigt på nära håll) och sedan en smoothie on the go från samma ställe för att ha till eftermiddagsfikat.

Hur lång är du?

Förmodligen samma som förra året, 163 cm.

Vad stod det i ditt senaste sms?

Jag åker nu

Har du söndagsångest?

Sällan. Jag gillar min vardag och mitt jobb, men om jg har en tidig resa just på måndagar så kan jag känna mig lite stressad och orolig för att jag ska försova mig. Reser därför helst tisdag-fredag för att slippa få påverkan på helgen.

Vilka poddar lyssnar du på?

Cykelpodd med Elna och Helena, Oförnuft och känsla med Jessica och Sara, samt Rullavagnpodden.

Låt på hjärnan just nu?

Bananer i pyjamas… Don´t ask… ?

Är du en ringare eller sms:are?

Helt klart det senare

När går du och lägger dig?

Målsättning före 22. Går sisådär…

Har du åkt ambulans någon gång?

Javisst. Till sjukstugan i Sälen.

Hur många kuddar sover du med?

1 st! (två nyligen när jag var sjuk)

Vad är det modigaste du har gjort?

Skaffat barn vid 37 års ålder kanske?! Eller jag vet inte.

Äter du några vitaminer eller mineraler?

Magnesium, zink (slut, måste beställa, tack för påminnelsen), järn och d-vitamin.

Hur ofta tvättar du håret?

Typ aldrig. Två gånger mellan mina senaste frisörbesök, vilket betyder två gånger på 8 veckor. Eller ja, fyra gånger på 8 veckor är väl det korrekta i och med att jag ju vid besöken givetvis tvättade det. Då har jag varit sjuk under den här tiden och inte tränat, så inget svett i håret, men tvättar sällan även annars. Har torrt hår och torr hårbotten så det behövs liksom inte.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.