Avbokningar & ombokningar

Det känns som om hela mitt yrkesliv just nu kretsar kring detta. Jag talar om allt det som drar fram i kölvattnet av coronaviruset förstås. Idag har jag suttit i diverse möten och avstämningar om det här mest hela dagen och däremellan informerat mina närmsta medarbetare, andra kollegor och fackförbunden om diverse på samma tema. Och jag var såklart inte glad sådär som på bilden. Den har några veckor på nacken, men det är från mitt kontor så den fick komma med ändå.

Det som håller på att hända nu är förstås lika jobbigt för min arbetsgivare som för alla andra. Sverige håller på att stanna. För oss både bokstavligt och bildligt talat eftersom vi jobbar med trafik, trots att vi inte har någon ökad sjukfrånvaro ännu. Det kan förstås ändas snabbt och vi ligger hela tiden och bevakar läget.

Någon som skrivit mer personligt och väldigt klokt om det här är Elna. In och läs om vikten av att inte drunkna i majonnäsen på räkmackan. Jag älskade, alltså på riktigt ÄLSKADE, den liknelsen.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.