Bloggstreaken bruten efter 38 dagar!

Tänkt att det trodde jag alltså inte, att det var ett virus som skulle sätta stopp för min bloggstreak. Då snackar vi inget datavirus utan den där rackarns coronan alltså. Inte för att jag är sjuk eller så utan att den först så rackarns mycket extraarbete med sig. Igår jobbade jag nästan dubbelt så många timmar som jag normalt ska göra på en arbetsdag och när jag kom hem, med två kebabsallader och cola zeros, så hade jag inte en tanke på att det skulle bloggas när jag slog ner rumpan i soffan bredvid L och vi drog igång ett par avsnitt av Tunn is på C more. Det var första gången på över en månad som bloggen var puts väck i skallen och det var faktiskt inte förrän idag när jag kom hem som jag insåg att strecken gått åt skogen.

Rackarns! som Stina brukar säga. Jag som kände att jag var på god väg mot 40 och i huvudet så smått hade börjat sikta mot 50. Nåväl, det måste ha varit många år sedan, om ens någon gång i bloggens historia (?) som jag varit så flitig. och ja, fram till igår då, så har syftet med den här utmaningen – att komma igång igen och få till det som en hit naturligt del i den dagliga rutinen – fungerat fantastisk bra. Tänk så lätt det är att införa nya vanor om en bara envisas lite från start även om det känns trögt. Nu har jag kanske en del andra goda vanor jag också borde fokusera på att hitta tillbaka till, men det får vi nog ta och snacka om i ett helt eget inlägg någon annan dag.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.