När det stormar runtomkring

Så kan det vara lätt att stressa upp sig. För många griper oron tag riktigt ordentligt och liksom vägrar att släppa taget. Den kryper sig in under skinnet och orsakar många och långa sömnlösa nätter.

När det stormar runt omkring går jag in i min bubbla. Jag skärmar av men är ändå med på något sätt, fast lite på distans liksom. Ungefär som såhär, på ett foto som blurrats i kanterna. Jag sitter där i mitten och koncentrerar mig på det som betyder något. På sådant som att jag har min familj. Precis som jag på bilden fokuserar på mitt kaffe. Då når den mig inte så lätt, den där oron.

En annan som gått in i sin bubbla och skriver fint om det är Helena. Läs hennes inlägg här.

Hur gör du för att må bra genom dessa pandemitider? ❤️

(Visited 4 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.