Vi behöver dig 💛

Tack för förtroendet!

Att i mĂ„ndags kvĂ€ll vid She Rides Cykelklubbs Ă„rsmöte bli vald till klubbens ordförande Ă€r för mig en stor Ă€ra och jag ser fram emot att vi ALLA tillsammans ska fortsĂ€tta jobba för att göra cykelsporten mer öppen och tillgĂ€nglig för alla – oavsett kön, nivĂ„ och bakgrund. Med mig i styrelsen har jag ett fantastiskt gĂ€ng i Erika, Jessica, Jaime, Anders, Lina, Ulrika, Pia och sist men inte minst underbara Eva.

Nu drar vi igĂ„ng ett nytt cykelĂ„r med She Rides Community & Cykelklubb och vi behöver dig! Det spelar ingen roll om du tĂ€vlar, motionscyklar eller inte cyklar alls – du behöver bara gilla det vi gör. Enklast stöttar du oss genom att swisha medlemsavgiften pĂ„ 400kr till 123 072 47 08, mĂ€rk med din emailadress i meddelandefĂ€ltet. Om du vill betala pĂ„ annat sĂ€tt Ă€n via swish sĂ„ maila till ck@sherides.se sĂ„ fĂ„r du instruktioner.

Har du frĂ„gor, funderingar eller förslag pĂ„ hur vi tar cykelsporten och cykelglĂ€djen nĂ€rmare dig sĂ„ Ă€r du varmt vĂ€lkommen att höra av dig till mig via sara@sherides.se 💛💛💛

Sara Borg, stolt ordförande för She Rides CK Är 2020


(Visited 237 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *