Vi behöver dig ?

Tack för förtroendet!

Att i måndags kväll vid She Rides Cykelklubbs årsmöte bli vald till klubbens ordförande är för mig en stor ära och jag ser fram emot att vi ALLA tillsammans ska fortsätta jobba för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Med mig i styrelsen har jag ett fantastiskt gäng i Erika, Jessica, Jaime, Anders, Lina, Ulrika, Pia och sist men inte minst underbara Eva.

Nu drar vi igång ett nytt cykelår med She Rides Community & Cykelklubb och vi behöver dig! Det spelar ingen roll om du tävlar, motionscyklar eller inte cyklar alls – du behöver bara gilla det vi gör. Enklast stöttar du oss genom att swisha medlemsavgiften på 400kr till 123 072 47 08, märk med din emailadress i meddelandefältet. Om du vill betala på annat sätt än via swish så maila till ck@sherides.se så får du instruktioner.

Har du frågor, funderingar eller förslag på hur vi tar cykelsporten och cykelglädjen närmare dig så är du varmt välkommen att höra av dig till mig via sara@sherides.se ???

Sara Borg, stolt ordförande för She Rides CK år 2020


(Visited 247 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *