Mycket kan man hitta på internet!Har varit nere i badhusparken hela eftermiddagen. Njutit i en solstol tillsammans med Alexandra och Emma. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och surfade en stund, och titta vad jag hittade, ett foto på familjen Eliasson-Olsson. Tittar man riktigt noga ser man att Håkan har på sig en mössa som jag har gjort! 🙂 Är du uppmärksam lägger du säkert märke till att katten är spegelvänd på den undre bilden. Kameran i min dator gör så…

(Visited 9 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Linda 1 april, 2008 at 17:24

    Sara! Vill du göra en sådan där randig mössa till mig?! 😀

    Reply
  2. Sara Borg 1 april, 2008 at 17:27

    Självklart! Vad vill du ha för färg på ränderna? (gul, röd och turkos på den där…)

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *