På god väg

Jag hade känt ett tag att jag behövde ett mål med min träning för att orka hålla i gång hela vintern. Så en dag bestämde jag mig, det fick bli GöteborgsVarvet. Helt plötsligt hade jag anmält mig (6 januari). Visst, loppet var fullt, men det fanns en möjlighet. Betala dubbel anmälningsavgift och skänk häften till välgörande ändamål. Sagt och gjort, jag hade ju redan bestämt mig. Barncancerfonden fick det bli. Jag ska springa 21 kilometer den 21 maj. Lars följer med som coach (moraliskt stöd) även om han tycker jag är ett pucko som ska betala för att springa, och dessutom göra det i Göteborg, när jag lika gärna kan springa här hemma… 🙂

http://www.goteborgsvarvet.com/Lopare/Anmalan/Spring-for-valgorenhet/

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *