GöteborgsVarvet 2012

Jag såg på nätet häromdagen att GöteborgsVarvet som går av stapeln i maj nästa år redan har 45 000 anmälda. Helt sjukt. Arrangörerna beräknar att loppet kommer att vara fulltecknat och anmälan stängd redan i början på oktober. Jag kommer ju inte att springa loppet själv nästa år eftersom jag har anmält mej till Stockholm Marathon och det ligger närmare varandra i tid än jag tror jag kommer att fixa. Lite trist då Varvet verkligen var en upplevelse. Lättsprunget och bra arrangerat. Fotot är på mej, taget strax före start i årets GöteborgsVarv.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.