Perfekt början på en ny dag

Efter att ha startat dagen med 10 kilometer löpning i lugnt tempo, frukostshoppning på ICA Blå center, brunch i gott sällskap och sen en dusch så känns gårdagens besvikelse över utebliven träning avlägset. Nu skiner dessutom solen så dagen kunde knappast ha börjat bättre.

Jag vaknade halv 8 i morse och var pigg. När hände det senast? Efter sensommarens och höstens intensiva jobbande har jag varit ovanligt trött, men i morse var det borta. Bestämde mej snabbt för att det var läge att sticka ut. Benen kändes stumma och lite stela när jag började springa, som de oftast gör efter jag tagit lite vila (3 dagar blev det nu) men efter ca 3-4 km släppte det och jag kunde springa obehindrat. Wihooo!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.