Måndagstrött

Trots läggdags i går kväll strax efter 21 (iof uppstigning klockan 5 i morse) så är måndagströttheten ett faktum. Jobbat till ca 18.30, druckit en proteindrink och tänker nu banne mej trotsa tröttheten och dra till gymmet. Det brukar ju som kännas så mycket bättre efteråt.

(Visited 11 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Mini 26 september, 2011 at 17:28

  Jag var på ett spinningpass ikväll, urk så svettigt!! Hoppas det gör att jag slocknar om ca 30 minuter, då Dollar-taxin hämtar upp 02.15 inatt. Puss på´re!

  Reply
 2. Sara Borg 26 september, 2011 at 19:44

  Spinning, vilken klassiker! Det har jag inte varit på sedan 2005 eller nåt tror jag… Coolt! Man kanske skulle prova det nån dag?!

  Ni är förövrigt helt sjuka. Hur pallar ni det där? Jag är dödstrött mest hela tiden nu men har beställt lite diverse vitaminpiller så det kanske ordnar upp sej bara jag tror på´t tillräckligt mycket 😉

  Löv U

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *