Äntligen snart längdskidor

I december kommer jag att fokusera på längdskidor, om bara vädret tillåter. Jag riktigt längtar efter att få ta fram skateskidorna och köra första passet, men jag tänker alltså försöka hålla på det ett tag till för att riktigt få upp suget. Kanske dax att investera i ett par nya skidor också, eller egentligen två par. Mina skate är minst 5 år gamla och några klassiska har jag inte.

Snö finns förresten här i Östersund redan nu, har ni sett det? Trots att vi har nästan 10 plusgrader på dagarna så finns en ca 3 kilometer lång slinga med fjolårs-snö uppe på skidstadion. Det lockar skidfolk från när och fjärran!

Även Gunde Svan är visst här! Klicka på länken så får ni se 🙂

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *