Nu är det kväller

Klockan är snart 20 och jag ska nu packa ihop datorn för idag. Tack vare en grym ersättare på trafikkontoret har vi äntligen kunnat jobba undan i lugn och ro på annan plats. Nu tror jag vi börjar komma på rätt köl med både det ena och det andra. I morgon tar vi nya tag och jag hoppas på att vi får ännu mera att falla på plats.

Nu ska jag byta om och försöka röra på mej lite innan läggdags. Det finns få bättre sätt för mej att rensa hjärnan och somna gott. Har ni tränat idag? Vad i så fall?

(Visited 7 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anonym 23 januari, 2012 at 19:19

  Tränat o tränat… Promenad i trekvart, i alla fall. Kramen, sov gott! /Mamma

  Reply
 2. Mellan 23 januari, 2012 at 19:46

  Promenad (med storhandling under vagnen), yoga, utfall, situps, planka.. ja, vad jag hann med medans kidsen lekte 😀

  Reply
 3. Vattenbubblan 23 januari, 2012 at 20:09

  Japp 🙂 tabata intervaller, benböj med kick, armhävningar, utfall med "dödat" bakben, tricepsarmhävningar, utfall åt sidan…sen fick jag ta den sista övningen när barnen somnat. Sen har jag varit på besök på inner joy, funderar på medlemskap där 🙂

  Reply
 4. Sara Borg 24 januari, 2012 at 17:28

  Faan vilka supermorsor ni är! Jag är imponerad 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *