Ny vecka

Nya spännande resor! Just nu sitter jag på Åre/Östersund Airport och äter frukost i påse. Man får tydligen en sån vid uppvisande av boardingkort i restaurangen. Tur jag åt hallon med kesella innan jag åkte hemifrån, för det här var nog den minsta fralla jag sett. Men tack för kaffet, det är morgonens första kopp. Nu är klockan snart 6.20 och det är ca 30 min till flyget ska gå. Skönt att vara i tid för en gångs skull och slippa stressa. Jag tycker ofta att måndag morgon avgör lite hur resten av veckan ska bli, och än så länge måste jag säga att det ser lovande ut.

(Visited 15 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 23 januari, 2012 at 06:10

    Hihihi, den va liten!! Kram o ha de! /Mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *