Avstämning

Ehhh, ja, jag surfade in på marathon.se för första gången sen i början på december för att stämma av läget lite. Kolla hur jag låg till med träningen även fast jag ju visste att det inte blivit så mycket löpning som jag tänkt. Jag kan konstatera att jag ligger lite efter, ca 2 kilometer 🙂

(Visited 32 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anonym 1 februari, 2012 at 06:12

  Oj va långt efter du är! Huur ska detta gå?!? Haha, pusselipuss/Mamma

  Reply
 2. Sara Borg 1 februari, 2012 at 06:50

  Ja, nu var det ju bara på långpasset jag var 2 km efter. När det gäller veckodosen av kilometrar är det nog ett par mil tyvärr…

  Reply
 3. Anonym 1 februari, 2012 at 10:41

  Aj då, det va ju lite värre, men det fixar sej nog det oxå! / Mamma

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *