Ett viktigt inlägg i den här bloggen

Jag tänker på det ibland, att jag kanske uppfattas som en av ”dom” som framställer sitt liv i bloggar eller på fejjan som nåt som är så jävla perfekt. Jag vill bara säga det här och nu, att oavsett hur man uppfattar den här bloggen så är mitt liv INTE perfekt, och jag försöker verkligen inte få er att tro det heller. Jag har väl varit inne lite på det nån gång förut, t.ex. i det här inlägget.

Det är bara det att jag oftast inte har något behov av att lufta mina problem på nätet. När jag är arg, ledsen eller upprörd så vill jag bara vara i fred. Och jag lovar er, jag är jävligt förbannad ibland, kanske till och med ganska ofta (i varje fall i perioder om jag är stressad). Fråga min kille om du inte tror mej. Ibland får ni iaf en hint om att det är riktigt kämpigt, den här dagen var ett bra exempel på en sån där riktig skit-dag.

Den här bilden stal jag från en blogg jag gillar och om du klickar här kan du också spana in originalinlägget.

(Visited 11 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Vattenbubblan 1 april, 2012 at 16:13

    Va, vad säger du? Kan du vara dåligt humör? Inte då…..

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *