Ännu en paj

Långpasset tog ut sin rätt och jag orkade inte åka och handla i går inför middagen. Därför fick jag sno i hop något att äta på det som hushållet hade hemma. Det blev en paj. Skalet gjorde jag som förra gången och det hittar du genom att klicka här!

Fyllning:
Broccoli
Hackad gul lök
Röd stenbitsrom
Keso
3 ägg
2 dl soyamjölk
Riven ost

Jag stekte på den hackade löken och broccoli i en stekpanna tillsammans med lite salt och peppar. Detta hällde jag ner i det förgräddade pajskalet. Jag blandade sedan keso med stenbitsrommen och klickade ut det över broccoliblandningen. Ägg och mjölk vispades ihop med lite salt och det tömdes ner över pajen. Jag toppade sedan med riven ost och lite svartpeppar. Pajen gräddades sen i ugnen i ca 20 minuter i 225 grader.

Servera med en god sallad och en klick kesella eller creme fraichê.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *