Teaterträdgårn

En liten besvikelse. Så beskriver jag nog bäst känslan efter dagens ”restaurangmat” (servitörens svar till Lars då han tyckte att det var lite för lite mat). Tobbe, Hanna, Lars och jag gick ut för att äta middag. Vädret är strålande så vad passade bättre än att sitta ute. Det blev Teaterträdgårn. Maten smakade helt ok, eller kanske till och med lite bättre än så, men helhetsintrycket blev väl inge vidare. Personal som inte visste vad det var för mat dom bar ut, relativt lite mat på tallrikarna och ett väl tilltaget pris (med tanke på vad man fick för pengarna) drog ner betyget. Ett plus i kanten dock för den mycket glada och trevliga tjej som tog vår beställning. Att vi var väldigt hungriga gjorde säkert också att man förväntade sej eller helt enkelt hoppades på mer. Aja, bättre lycka nästa gång. För nog kommer jag att gå dit fler gånger i sommar, det tror jag allt!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.