Ingen vanlig dag

Nä, för det är födelsedagskalas-dag, hurra hurra hurra! Det som inte heller är så vanligt är att jag klev upp 05.50 och åkte till jobbet trots att det egentligen är ledigt idag. Det var ju både konferens och lediga dagar för mig förra veckan med anledning av maraton-resan, så jag tänkte passa på att försöka jobba igen några timmar nu på morgonen innan jag drar till Vide och firar honom igen. Lars och jag firade honom även i går kväll eftersom han ju fyllde i går. Han fick en likadan Nike-jacka som mej (fast andra färger) och ett par skor, och blev väldigt glad för det. Sen fick han en ny bilstol också som han och jag åkte tillsammans och köpte.

(Visited 12 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Vattenbubblan 6 juni, 2012 at 05:36

  He he härligt vad du skämmer bort honom 🙂

  Reply
 2. Sara Borg 6 juni, 2012 at 07:01

  Ja, vad har man annars mostrar för?! 😉

  Idag ska jag dessutom tillaga och bjuda på en god och näringsriktig middag, enligt order. Det skulle visst behövas efter kalaset, trodde mamman. Ehhhh… Inte lite höga krav… Räcker det inte med vanlig mat… Prestationsångest deluxe nu liksom… Hihi

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *