Balsam för själen

Kvällens mysjogg är inte direkt nåt som kommer att göra mej snabb på milen, men däremot ren och klar i huvudet. Klockan var över 22 när jag lämnade telefon, ljudbok och stress för att hoppa i mina salomon speedcross och dejta elljusspår och stigar i Odensala. Fåglarna kvittrade, vindarna var ljumma, naturen var frodig och grön och jag var i stort sett ensam där ute. Benen fick hålla det tempo som var bekvämt och jag bara njöt av att kunna vara uppe så ”sent” utan att behöva känna stress för utebliven nattsömn och att inte orka vara på topp på jobbet dagen efter.

Jag lyssnade bara till naturen, mina steg, andetag och hjärtats slag. Det är ren och skär lyx att unna sej rörelse en kväll som denna. Jag var lycklig över att det inte regnade, lycklig över att vara ledig och lycklig för att jag insåg hur mycket jag faktiskt har att vara lycklig över. Men oh my god vilken filosof jag tycks ha blivit på äldre dagar… hmm… måste vara nåt med den där chokladmoussen jag just tryckt i mej?! 😉

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *