Efter en dag i Åre

Dagens cykling var alltså nerför Åre-skutan och det var downhill-premiär för mej. L har cyklat i några år och vi har pratat om att jag skulle hyra en hoj och hänga på, men det har inte blivit av förut. Tobbe och David var också med och de 3 gjorde allt för att hjälpa mej få en så bra upplevelse som möjligt, och det fick jag också! De allra första metrarna var lite läskiga men sen släppte det. Jösses så skoj! Jag tror jag fick till lite bilder från dagen som jag ska bjuda er på senare, men jag glömde tyvärr kameran i L´s buss och han har dragit ner till sjön nu för att köra jet med David och Tobbe. Själv har jag lite löpning på schemat och klockan är för mycket för att jag ska hinna båda aktiviteterna så jag håller mej på land i kväll.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *