Kom i håg att våga drömma!

Den 16 april 2007 köpte jag en tjock anteckningsbok som skulle bli min må-bra-bok. Det kanske låter som att jag menade nåt glättigt och glatt men tvärtom är den här boken fylld av smärta, en motsats till den här bloggen. Under de perioder i livet då allt varit tungt har jag skrivit ut min frustration, min ilska, min förtvivlan och min sorg. Med hjälp av att skriva har jag tagit mig igenom tungsamheter genom att bearbeta mina tankar och känslor.

När boken snart är full kan jag konstatera att det som hjälpt mig mycket är att jag efter varje nergrottande i dåligheter alltid avslutat med att upprätta en drömlista. Helt enkelt en önskelista för hur jag skulle vilja att mitt liv var om det inte fanns några begränsningar, varken ekonomiska, fysiska, psykiska, sociala, materiella osv. När sen nästa svårighet uppstått i mitt liv och boken åkt fram igen så har jag stämt av min gamla lista och reviderat. Vissa saker drömmer jag inte om längre, andra nya drömmar har tillkommit men viktigast av allt, ett flertal av punkterna har alltid inträffat och kan bockas av som genomförda! Kom i håg att tankens kraft är oerhört stark och att första steget mot att uppnå sina drömmar är att våga uttrycka dem, om än så bara för sig själv.

På de 5 år som har gått är jag på god väg att ha uppnått allt det jag drömde om på min allra första lista, utan att jag alls upplever att jag kämpat eller strävat hårt för det. Nu drömmer jag vidare och snart köper jag en ny DRÖM-bok 🙂

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *