Löpning med shoppning


Funktionströja: Nike
Ryggsäck: Haglöfs

Då har jag kombinerat nytta med nöje när jag sprang till affären för att handla middag till i kväll och frukost till i morgon. Vilket som är nytta och vilket som är nöje (för mig) får ni räkna ut själva ;P

Jag tog en liten omväg till affären, via gångvägar förbi Lillsjön och Odensala för att sedan ta Rådhusgatan och Brunflovägen hem. Totalt blev det 9.02km på 50:13min (5.34). Solen sken och jag bara njöt av att avsluta arbetsveckan med ett träningspass utan prestationskrav. Luften kändes frisk och lite höstigt krispig. Nu väntar mat och soffmys med kärleken som snart kommer hem från ”fredags-DH” i Åre.

(Visited 17 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Suzan 25 augusti, 2012 at 19:34

    Nice rygga!!

    Reply
  2. Sara Borg 26 augusti, 2012 at 07:53

    Tyvärr lite för breda axelband på den som skaver mot min hals… Jag måste leta nåt mjukare 🙁

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *