Jag vet att det inte är måndag

Men vi kan väl bara bestämma att även torsdagar kan vara riktigt bra?! Min dag är späckad med en massa (förhoppningsvis) skoj. Vi inleder arbetsdagen med planeringsmöte för nya numret av vår medarbetartidning, fortsätter med ledningsmöte där jag har fått hela förmiddagen för att presentera resultaten från årets medarbetarundersökning. Eftermiddagen fortsätter med ledningsgruppen och efter jobbet går vi ut på gemensam middag. Jag tror att vi har bokat på Dahlwinnies. Kvällen ska sen spenderas med syster Mini. Sounds good, right?!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.