Kvällsaktivitet

Jag tror att det blir löpbandsintervaller i kväll, om det finns nåt band ledigt här på hotellgymmet det vill säga. Först ska jag bara (som Alfons skulle ha sagt) dricka kaffe, äta en lite bit choklad och läsa bloggar. Jag brukar ofta läsa på morgonen när jag äter frukost, men idag attesterade jag en hel drös fakturor i stället (hann inte igår då det var möten hela dagen). När har ni ”bloggtid”? Jag tycker det är skön avkoppling att slösurfa lite och varva ner efter jobbet också, så här som idag.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.