Mina vinterskor

Salomon Speedcross med climashield

I vintras införskaffade jag mig ett par Speedcross med såkallad climashield, dvs ett material som är vatten- och vindskyddande samt lite extra varmt. Sulorna är försedda med gummidubb som ska greppa bra i snö och is. Skorna fungerar dessutom bra för terränglöpning även när det inte är snö ute.

Jag gillade Speedcrossen väldigt bra i vintras och använde den varje gång jag sprang utomhus. Den är dock hal när det är isigt, men snö går bra. Nu när jag vant mig vid tunnare sulor upplever jag den lite klumpig och använder den mer till vardags (kratta löv, gå i fjällen, leka med Vide osv) än vid löpning. Kan tänka mig att det blir andra bullar när snön kommer?!

(Visited 23 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Läsarfråga om skor – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *