Drömmer om ultra

I blåst och kyla sprang jag idag veckans myspass, 15 kilometer i lugnt tempo. Kall om rumpan men i huvudet full av tankar. Jag har märkt allt mer att jag trivs med den här typen av kravlös träning. Där kropp och knopp mest bara njuter och pulsen är låg. Det gör att jag allt mer börjat drömma om ultra. Jag är nyfiken och intresserad. Läser bloggar och inspireras. Idag var en bra dag och kilometrarna bara flöt på. Jag höll ett jämt och lagom tempo även om det gick lite snabbare än förra veckan.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

3 Comments

  1. Vilken snygg löparjacka, har kollat på en sån…Tycker du den är bra? Rolig blogg du har, jag brukar kika in rätt ofta! 🙂

  2. Jag köpte jackan på rea hos Sportamore nyligen, (ca 400 kr) men har inte hunnit använda den så mycket ännu. Jag har en annan lila från Nike som jag älskar, men den är utan huva. På vintern tycker jag att huva kan vara bra om det är väldigt blåsigt, därför köpte jag den här 🙂

    Kul att du gillar bloggen!

  3. Ja det var där jag såg jackan oxå…Jag måste fråga dig som löper mkt. Har du dubbskor på vintern eller vad springer du i för skor när det är snö? Jag ska köpa nya löparskor men kan inte bestämma mig om jag ska ha ståldubb eller bara trailsko ev med gummidubb…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.