Kakbak

Obs! Bilden stulen från internet, jag googlade kakbak och tyckte den var vacker.

Idag bakar jag vinbärskaka. Sist jag gjorde den blev den sjukt god så nu har jag stora förhoppningar om att den ska bli lika bra igen. Vill du testa hittar du recept här på bloggen under etiketten Recept.

Jag gillar att baka. Problemet är bara att min frys är alldeles för liten. Utrymmet räcker inte ens för att förvara en veckas mat. Att matplanera och storhandla är alltså inte så lätt. Att då dessutom tro att man ska kunna baka och ha ett litet lager hemma ifall nån dyker in på oväntat besök, det är tyvärr uteslutet. Alltså måste man se till att äta upp det man bakar. Det är väl iof inget problem hos oss, både jag och L gillar ju att äta så…

Jag har funderat på att köpa en liten frysbox, men vet inte riktigt var jag skulle ha den i så fall. I TV-rummet känns kanske inte aktuellt precis. Min lägenhet är en etta på ca 45 kvadrat. Ja ni hör ju… inte lätt det här.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *