Pappadagen

Min far gav mig den största gåvan man kan ge till en annan människa: Han trodde på mig. (Jim Valvano)

Idag är det fars dag och jag vill därför passa på att hylla min förebild och käre far lite extra. Min pappa betyder väldigt mycket för mig och bilden ovan säger egentligen allt. Pappa har alltid stöttat och trott på mig, mina beslut och de vägar jag valt i livet. Även när jag gjort fel eller gått åt fel håll har han funnits där och låtit mig gå dit jag vill, låtit mig pröva mina vingar, men funnits där om jag fallit. Att jag har fått gå min väg men känt att det alltid funnits en grundtrygghet har gjort att de gånger jag gjort fel och sedan upptäckt det så har jag jobbat väldigt hårt för att försöka göra rätt. Jag har förstått att den villkorslösa kärlek som pappa har gett mig varken är oändlig eller gratis (då menar jag inte pengar utan känslomässigt) och att den förtjänar att återgäldas på samma sätt. Så försöker jag tänka varje dag, att jag ska försöka ge till andra det jag har fått. Tack pappa för den du är och för att du (tillsammans med mamma och många andra såklart) har gjort mig till den jag är.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *