Tränade jag alls???

Till och med jag ifrågasätter om jag verkligen tränade på lunchen eller bara posade, nu när jag ser bildskörden i min telefon så här i efterhand. Men precis som träning på lunchen måste vara snabb och effektiv så blir fotandet också därefter. Varje gång jag bytte position i gymmet så knäppte jag även snabbt av några bilder. Fler än jag gjort nån gång förut kanske. Ja, det här med lunchträning är bra, men min stressnivå var avsevärt högre än normalt på gymmet. Det är då ett som är klart.

Eftersom jag ska hänga med mina systrar i kväll (ett av veckans privata mål) så passade jag alltså på att köra det styrkepass för överkroppen som jag planerat för dagen nu på lunchen. Ett högt tempo och övningar i superset gjorde att jag kunde klara av transport, träning och dusch på mindre än en timme – perfekt! Matlådan kan lika bra ätas vid datorn nu på min rasts sista minuter. Nemas problemas!

Fler grymma tips på hur man får tid till träning finns på http://dentightabloggen.blogspot.se

(Visited 8 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.